DOWNLOAD DIT GAVEKORT MED DET SAMME

Sådan vælger du det rigtige tøj til din kropstype

Det er ikke altid lige let at finde tøjet, der sidder lige rigtigt på kroppen. Men det er faktisk muligt for alle at finde tøj, der passer til dem. Du skal blot være opmærksom på, hvilken type krop du har, og så kan du finde tøjet, der passer til dig.
Her får du et overblik over de forskellige kropstyper og hvordan du finder tøjet, der passer til netop din krop. Kender du allerede din kropstype, kan du finde lækkert og stilfuldt tøj hos lacoste.

Spørg en professionel

Det er ikke altid lige let at se, hvilken kropstype man selv har. Derfor kan det være en god idé at spørge en professionel til råds. På den måde kan du få et andet perspektiv på, hvordan du kigger på din krop, og hvordan andre ser din krop.
Professionelle kan være ansatte i tøjbutikker eller stylister. De har et erfarent blik for, hvilket tøj der vil klæde netop din krop, og de kan give dig gode råd til, hvordan du finder det tøj, der passer bedst til dig.

Vælg det rigtige materiale

Når du har fundet ud af, hvilken kropstype du har, så kan du begynde at kigge på tøjet. Der findes faktisk mange forskellige materialer, og det er ikke alle materialer, der er lige gode til alle kropstyper.
Du skal altså være opmærksom på, hvilket materiale det er lavet af, når du kigger på tøj. Materialet er med til at definere pasformen, og det er med til at give tøjet sin struktur. Derfor kan det have stor betydning for, hvilket tøj der vil klæde netop din krop.

Vælg den rigtige pasform

Når du har fundet ud af, hvilken kropstype du har, og hvilket materiale du vil have tøjet i, så skal du vælge den rigtige pasform. Det er meget individuelt, hvilken pasform der passer bedst til dig, og derfor skal du prøve mange forskellige pasformer af, indtil du finder den, der sidder bedst på dig.
Du skal dog ikke vælge den pasform, du synes bedst om, men den pasform, der klæder dig bedst.

Vælg det rigtige mærke

Der findes mange forskellige mærker, og det er ikke altid lige let at finde ud af, hvilket mærke der er det rigtige for dig. Du skal derfor tage udgangspunkt i, hvilken kropstype du har, når du vælger mærke.
Nogle mærker lægger mere vægt på pasform, mens andre mærker lægger mere vægt på materialet. Det er derfor en god idé at vælge et mærke, der passer til din kropstype.

Del artikelSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.