DOWNLOAD DIT GAVEKORT MED DET SAMME

Få den ultimative guide til borddækning

Borddækning er en af de ting, der virkelig kan sætte prikken over i’et på enhver festlig lejlighed. Med den rette borddækning kan du skabe en unik og personlig atmosfære, der passer perfekt til lejlighedens tema. Men hvordan dækker man et bord, så det bliver helt perfekt? Vi har her samlet en ultimativ guide til borddækning.

Vælg den rette dækkeserviet

Når du skal vælge dækkeserviet, så er det vigtigt at overveje, hvilken type fest det drejer sig om. Er det en formel fest, så skal dækkeservietterne være i en mere elegant stil. Til en mere afslappet fest kan du derimod vælge dækkeservietter i en mere afslappet stil. Hvis du ønsker at skabe et særligt look, kan du også vælge at bruge RAW dækkeservietter.

Vælg det rette bordpynt

Bordpynten er med til at sætte prikken over i’et på enhver borddækning. Det er med til at skabe den helt rigtige atmosfære, og derfor er det vigtigt, at du vælger det, der passer bedst til lejligheden. Til en festlig lejlighed kan det f.eks. være en god idé at pynte bordet med levende lys, blomster og lækre sager.

Glem ikke detaljerne

Selvom det er vigtigt at fokusere på det store billede, så glem ikke de små detaljer. Det er ofte de små detaljer, der gør den store forskel, og derfor er det vigtigt, at du ikke glemmer dem. Husk f.eks. at sætte små lækkerier ud på bordet, eller at tænke over, hvordan du vil pynte bordet med lys.

Tænk over, hvordan du vil bruge lys

Lys er med til at skabe den helt rette stemning, og derfor er det også en god idé at tænke over, hvordan du vil bruge lys til din borddækning. Lyskæder og lys i glas er især populært, når det kommer til borddækning til festlige lejligheder.

Glem ikke de små lækkerier

Hvis du vil give gæsterne en god oplevelse, er det en god idé at sætte små lækkerier ud på bordet. Det kunne f.eks. være chokolade, lakrids eller nødder.

Gør borddækning personlig

Det er vigtigt, at du gør din borddækning personlig. Det er med til at give det en personlig og unik touch, og det er med til at gøre borddækningen unik og helt speciel.

Lav unikke bordkort

Bordkort giver gæsterne en direkte guide, når det kommer til, hvor de skal sidde. Samtidig giver det borddækningen et ekstra løft, og derfor er det en god idé, at du laver bordkort til din borddækning.

Del artikelSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.