DOWNLOAD DIT GAVEKORT MED DET SAMME

5 sjove familiespil

Det er ikke kun børn, der kan have det sjovt med et brætspil. Der findes mange gode familiespil, der er sjove for alle aldre.
Hvis du er på udkig efter nogle sjove familiespil, har du kommet til det rette sted. Vi har fundet fem gode og sjove spil, der henvender sig til alle aldre.
Her er vores 5 favoritter:

1. Love Letter – Kærlighedsbrevet

Kærlighedsbrevet er et kortspil, hvor man skal forsøge at få sine kort til at matche med de andres. Det er et meget simpelt spil, men det er alligevel sjovt for alle. Det er et spil, der også kan gøres sjovt, hvis man ikke kan spille efter reglerne. Det er et lille spil, som man nemt kan have med i tasken.

2. Monopoly

Monopoly er et klassisk brætspil, der handler om at få et monopol, så man kan tjene penge. Det er et rigtig godt spil at spille med familien, da det er sjovt for alle at spille. Det er dog et spil, der kræver god tålmodighed, da det kan tage lang tid. Monopoly findes i mange udgaver.

3. Sequence

I Sequence skal man spille en række kort, så de matcher med de kort, der er på brættet. Det er nemt at lære, men svært at mestre. Det er derfor et godt spil til dem, der godt kan lide at lære nye spil. Det kan være lang tid om at vinde spillet, da det er et spil, der forlænges. Spilles findes både i udgaven med spillekort, men også i et spil for de lidt yngre, hvor kortene er byttet ud med søde dyr.

4. Magilabyrinten

Magilabyrinten er et brætspil, hvor man skal have fat i nogle genstande, inden at de når at synke ned i brættet. Det er et meget sjovt spil, hvor man skal være hurtig og præcis. Det er et meget simpelt spil, der er sjovt for alle.

5. Partners

Partners er et taktisk spil, hvor 2 hold spiller mod hinanden. De skal forsøge at få deres to brikker til at komme først rundt om brættet. Det er et rigtig godt spil, der kræver godt samarbejde. Spillet er sjovt for både børn og voksne, og kan spilles af børn helt ned til 8 år.

Konklusion

Familiespil er klassiske spil, som man altid kan spille, når man ikke har noget andet at foretage sig. Det kan være hyggeligt at spille brætspil sammen med familien, vennerne eller andre, man kender. Der er mange gode klassikere, men der kommer også nye familiebrætspil hvert år.

Del artikelSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.