DOWNLOAD DIT GAVEKORT MED DET SAMME

10 rejsemål, der er perfekte for eventyrlystne

Der er mange forskellige rejsemål i verden, og det kan derfor være svært at vælge, hvor man skal rejse hen. Hvis du er eventyrlysten og leder efter adventure rejser, så er der dog nogle rejsemål, der er bedre egnede til dig end andre. Du skal forsøge at undgå charterturisternes yndlingssteder i Middelhavet, fravælge all-inclusive hoteller eller områder, der generelt er populære blandt turister. Eventyrerne findes i stedet på mindre trådte stier. De kan tilgengæld være svære at finde, men bare rolig, vi har tippene til hvor du skal lede.

Her er en liste over 10 rejsemål, der er perfekte for den eventyrlystne rejsende:

  • 1. New Zealand – her kan du stå på ski i bjergene, klatre i de smukke nationalparker og surfe på de brusende bølger.
  • 2. Peru – et af de mest spændende rejsemål i Sydamerika, hvor du kan opleve Inkaruinerne, Machu Picchu og Amazonas regnskov.
  • 3. Sydafrika – et af de bedste rejsemål for eventyrlystne, hvor du kan komme tæt på dyrene i Kruger National Park, klatre i Table Mountain og surfe på de smukke strande.
  • 4. Thailand – et af de mest populære rejsemål for eventyrlystne, hvor du kan tage på jungleture, kajaksejlads på koralrev og snorkling i det krystalklare farvand.
  • 5. Nepal – her kan du komme tæt på bjergene i Himalaya, tage på vandreture i de smukke nationalparker og sejle på de rolige floder.
  • 6. Vietnam – et af de mest spændende rejsemål i Sydøstasien, hvor du kan komme tæt på naturen i Halong Bay, sejle i Mekong-deltaet og cykle rundt i Ho Chi Minh City.
  • 7. Morocco – her kan du komme tæt på de farverige byer i Marrakech og Fes, klatre i Rifbjergene og bade i Middelhavet.
  • 8. Indonesien – et af de bedste rejsemål for eventyrlystne, hvor du kan komme tæt på vulkanerne i Bali, sejle i Gili-øhavet og tage på jungletur på Sumatra.
  • 9. Canada – her kan du komme tæt på de smukke bjerge i the Rockies, kajaksejlads på de store søer og vandre i de imponerende nationalparker.
  • 10. Chile – et af de mest interessante rejsemål i Sydamerika, hvor du kan komme tæt på Andesbjergene, udforske Patagonien og tage på vandreture i Atacama-ørkenen.

Der er selvfølgelig mange flere rejsemål i verden, der er perfekte for den eventyrlystne rejsende. En ting er dog sikkert, og det er, at eventyr og charterturisme ikke hører sammen. Et sidste tip kan derfor være at vælge mindre rejsebureauer eller selv planlægge din ferie. Dertil kan du også gå ind og læse andre rejsendes tips, så du får inspiration til, hvordan du selv planlægger den perfekte rejse.

Del artikelSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.